24 mars

05.45 Fikar ..Slår på dator o de pluppar Corona info överalltifrån. Jätte synd om alla drabbade givetvis. Men allt är obegripligt. för mej i allafall som inte verkar fatta nåt.

I går red jag lättare pass på Actor,Tarco och Neymar. Hade lektion 11 så jag stressar på som vanligt. Har nån tics att jag ska hinna innan allt. Även om resten av dagen är relativt ledig så ska jag göra allt innan. Detta känner jag är ett sånt stressmoment. En sak är att om jag ska åka 9 o behöver fixa innan men det blir som att om jag inte har nåt inbokat em så ska jag klämma in allt på fm ,typ 4 hästar att rida ,stall osv så slutar de med att jag är klar 13 ,lunchar,då förbereds ofta kvällen i detalj så jag ska kunna va ledig….. inne 14 kanske,,,äter sen lunch ,tar tvätt, passar på att göra lasagne? eller nåt sedan är jag ledig…. oj snart ska jag ta in hästarna bl,a bl.a

Nåja Jag och Birk ska försöka ha måndagar som en tillsammansdag. Det är datorfritt från spel. Igår gjorde vi kyckling m currysås och bakade lte småkakor, gick ut o kvällsfodrade tillsammans.

Idag( morron) kommer hovis och lite hjälp då vi ska ta in alla på lösdrift o verka. Då hade jag tankar på att rida innan för ”o ha de gjort” Nej va jobbig jag är mot mej själv hela tiden. SKiter i de.Rider sedan

Var till gymmet en sväng. Ja de är 3 människor där ,alla spritar o sprutar medel hela tiden…inte värre än nåt annat.

Denna veckan blir ganska tuff arbetsmässigt… mitt egna planerande spelade mej spratt igen hahahahah men kul givetvis.

Karlskoga,Uddevalla,Vara,Hammarö,Hammarö,Sunne