20 mars

06.00 Fikar. Kände de….högt undertryck. Men vad är de o orda om i dessa tider. Hela ens liv är relativt. Ja till va då? Att bo i en sophög i Indien? Vad hat man o gnälla på? Ja de blir väldigt stort o väldigt konstigt om man håller på med sina perspektiv på allt.

Handlar mkt om sitt eget närområde. Sin fysiska omgivning . Man kan förstå att inte gnälla över sin huvudvärk om nån i närområdet amputerat två fingrar ex vis men man har inga problem o beklaga sig när man kollar nyheter om nån tradegi i Sudan eller nåt.

Säger inte Jag är så här..eller Ni men de är lite så skulle jag tro.

Har inte satt mej in ordentligt i detta Corona för jag känner att tänker jag FÖR mkt så orkar jag inte alls. Ser världens undergång och ännu en farsot som utplånar världen. Om de funnes några historieböcker om några 100 år så skulle de stå 2020-2025 dog nästan alla på jorden bl.a bla.

För mej är de så. Jag vill faktiskt inte tänka för mkt. Jag gör de jag kan visst men man kan tänka sig i världen ,alla dessa människor som inte har förmågan,orken,förståndet,möjligheten eller va de nu är…..Hur beter sig sk gatubarn?Undrar hur stor % av jordens befolkning som vet och vill och kan göra ”rätt”???

Man skulle i princip kunna sitta lamslagen o stirra rakt fram om man går igång på detta….. låter sig bli uppjagad.I detta fall är de berättigat att bli uppjagad. Ja fy faan vilken grej.

Igår red jag 3 st hade stallet. Lunchfodrade. Åkte till Karlstad köpte jeans o fin tröja och en perfekt ugnsform(Myrorna) Till gymmet (en person där)sprita mej. De har flera flaskor ute i lokalerna.

Handlade. Hämtade Birk.

Lagade 5 köttfärspajer med tre olika köttfärser beroende på ätare….2 rulltårtor….lagade mos…åt min älggryta.

en bra dag på detta kontor.