18 mars

05.43 Fikar. Diskat,lagt i tvätt,gjort såsen och en matlåda till Birk(av slowcookta älggrytbitarna)

Igår red jag ACtor,Neymar o Tarco. Provade kandar på Tarco ,njae jag vet inte de inte…..

Körde Skrutt till Ulvsby där han checkades in för tandvård. De varnade för att hitta lösa tänder mm då han är 10 år men när han hämtades senare så var de inget sånt som tur ä. 3000 pix kosta de. Klart de gjorde….

Idag har Actor vilodag…från vadå? gått rätt chill denna vecka men så får de bli.

Var på gymmet häromdagen,förrgår. Alltsåmåste ändå vara rätt grundtränad. Jag har kört 3 pass med marklyft totalt de sista 15 åren. Kunde rätt snabbt köra 10×40 kg 8 x 50 kg och 4 x 70 kg… utan träningsvärk. Bara de. SYnd man inte hinner mer. Kan tillägga att i måndags var de jag o två till där inne!!!

Dammängen idag. Får åka vid 11.30.

Mitt företag gjorde en läkarundersökning…..