8 mars

05.52 Fikar. Ont i huvet…..Sovit dåligt. Högt blodttryck. Nu känner jag rätt väl när de är så.

Men life goes on. Piller och en ugnspannkaka på gång till Birk och hans kompisar som just nu ligger utspridda på golv och soffor. Inget gymmande denna morron.

Idag åker jag 10 mot norra Värmland och hemma 19..laddar för Farmen.

Ska ut och ta stallet och rida 1 häst..kanske nån mer. Red på utebanan igår. Lite spännande då både Tarco och Actor hade koll på att tre grabbar smög runt o skogen o lekte nån slags insatsstyrka. Vi så dom aldrig men hästarna hörde dom….. Inte optimalt.

Strök mej i Strömsholm. Blev lite barnsligt sur kände jag,de skiter väl Strömsholm i visserligen men de kändes ändå gött. Jag frågade först om man kunde få uppstallning tor-fre ist för meeting. De flesta kommer fredag. Ville inte betala 1600:- för en natt = 3000 typ för en natt. Njae de gick nog inte.

Åker då samma dag som tävling och ber o få starta senare på dagen pga just detta och lång resväg. Ja jag startar som nummer 2 !!!!! med den ena. Startar alltså 8.07. Behöver åka hemifrån typ 04.00 skulle INTE tro de. Får skita i om jag förlorar anmälningsavgiften osv….

Anmälde nu båda till Mariestad ist.