28 feb

05.47 Fikar. Fortfarande lite smårisig. GAHHHH La mej 21 igår. Skönt

Behöver ”gå över” då jag far på tränarturne idag.

Igår kom fotografen..hahahah under fm fick jag se till de såg OK ut i stall osv. Flätade o fixade Actor. Jag HAR inge fräscha lindor eller schabrak alls. ALlt är miss/match och urtvättat. De va inte lätt alltså. Det hela blev lite ”jag” så att säga. Vi skulle vara ute. Stenhårt men nysladdat så de va slätt.

Värmde inne och skulle demonstrera några övningar. Ska bli spännande o se!!

Red sedan Tarco och en tur på Neymar.Idag minus 10 ….inte så sugen NEJ. SKulle behöva rida 3 innan 10.00. Har då lektion innan jag ska in o duscha -åka.

Va nån inbjudan att rida Lusitano på Falsterbo..vet inte faktiskt…..1.5 min dagbox…… osv. Kändes mkt ståhej o pengar för ganska lite.. vet inte.

Hörs måndag