21 feb

05.38 Fikar. Fixat m tvätt. Igår hade Tarco vilodag. Rider oftast 2,3 sedan en vila. Ja jag skulle önska skritttur ute eller liknande men tiden……..

De dagar jag inte rider får den tiden avsättas till andra sysslor helt enkelt. Jättetråkigt. eller tråkigt är de väl inte att göra sysslan men svårt att hinna allt.

Jag släppte ut Actor försiktigt på lina för att checka hälta..som inte fanns. Skönt. Enl hovis måste de slitit till för en del av hoven följde med. Ingen fara alls så sett men själva twisten liksom. Han fick nu vila helt i 3 dagar och de försvann. Nu va de inte så att han var skadad men han var öm av tappsko och man vet ju aldrig.

Red lite lättare i går o kände efter men vanlig.

Börjar så smått sätta igång Trischa efter en seeeeg mugghistoria. Fortfarande svullen men sår o annat borta och ser ut att vara på tillbakavägen så att säga. Inte halt.

Handlat för middag m Ågewall…kör safe, samma som sist . Får börja göra glass idag såde blir nog mkt. Maskinen liten.

SKa ringa restaurnagen idag o säga hur många vi blir. Manfall men så kan de va.

Förbereder Årsrapporten osv.

Idag hemmavid med de jag inte hann igår. Kontorsjobbet.

Bestämde att göra nåt m Birk igår. Hämtade och vi hade beställt Bowling. Mötte upp Lars som redan var i stan. Spelade. Kul!!!

Han ville gå på McDonalds och de gjorde vi. Faan alltså. Inte bra alls. Var nog sista gången för mej. Så värdelöst. Deras jävla bilder på dessa hamburgare så får man nåt annat. På riktigt alltså-vilken marknadsföring…bra måste den va .Äter dessutom hellre i bilen än inne på restaurnag. Detta kan säkert vara ett rejält ålderstecken dessutom.