17 feb

05.49 Fikar. En 11 timmars roadtrip till Leksand för dömning. Trevligt. Fint ridhus o goa folk. Hemma vid 18 då var de o börja mocka. Hästarna stått inne under dagen då de inte var så safe att släppa ut dem men de verkade helt nöjda .Idag blir de motion av alla samt en lång lista att bocka av med ”innegrejer”

SKa försöka åka o bowla eller nåt med Birk denna vecka. Inte sett han mkt under helgen . Mystid behövs.

Idag är de en MatsEriksson clinic i Dammängen. Domeri. Hade varit kul men orkar inte åka mer helt enkelt.

Åldern tar ut sin rätt om inte bara fysiskt utan oxå mentalt tycker jag. Naturens gång antar jag. Man blir fulare och tröttare. Oftast tjockare oxå. Dessa tre komponenter ska man nu föröka hålla stången så att säga. Eller inte.

En svår tid. Man kan fundera över de som är äldre…hur ”orkar” de vara äldre? Men det är väl evolutionärt att de smyger på och man märker inte liksom mer än på de jag sa.

Mötte en person som va bekant till mej,inte mkt men lite. Vi har inte setts så ? nästan 25-30 år. Hon visste vem jag var pga att jag stod o hade träningar. Va därför hon kom bl.a. Hon säger : Men känner du inte igen mej???

Där står man o känner sej inuti som förut men skalet är annat. Jo jag kände igen till slut……..Lite grann som när man ska klä upp sig…. vill ha kläder som passar 25 åring men bör ha knytblus. Ska man ha kläder man ”känner sig bekväm i” ex.vis läderbyxor o cool top . Eller ska man ha kläder som ”andra är bekväma med ” att se dig ha. Tantklänning. ex vis

Jag kan oxå tycka de ser patetiskt ut med de första men nu till åren kommer kan jag oxå förstå. Man kanske inte känner sig som en knytblus…….