7 feb

05.31 Fikar. Försökt planera dagen men igår kväll bytte spekulanter dag. Så kan de va. Hade utifrån detta stuvat om dagen men nu blev de visserligen enklare men en massa knöl för inget. Eller ja så kan de va,jag vet. Men vi ska iväg strax e 13 så de va inte mkt dag att ha lektioner,rida,spekulanter,hovslagare o stalltjänst.

Nu flyter de på smidigare . Visst. Tarco fin igår me….filmade några vartannat som visserligen inte är aktuella tävlingsmässigt men lite kul o testa. Han har så lätt för byten så de hänger ihop med grundlydnaden.

Vi reser till Örebro em och planerar checka in på hotell vid 15 och förbereda oss för middag. VArför jag /vi ska gå på Örebro Läns Ridsportförbunds galakväll vet jag egentligen inte. God mat,kul grej,roligt fölk och att det inte har nån konkurrens arrangörsmässigt i Värmland….tyvärr. Med de menar jag att roligt fölk finns de i Värmland men inget ”event”

Synd tycker jag.

Igårkväll Gjorde vi glass i vår billiga nya glassmaskin . SÅ jädra god. Vanilj. Hade några kardemummakakor kvar sedan jul som jag smulade ner i….

Kollade ikapp Farmen o Mästerkock. = bra kväll.