30 jan

05.48 Fikar. Starkt. Hade klockan på halv sju eftersom jag somnar så sent. Kommer hem vid 23….men vakna före fem iallafall.

Förväntningar är svåra tycker ja. Vad byggs en förväntning upp av egentligen? Kan gälla vadsomhelst. mest vardagsgrejer. Jag lägger tyvärr ganska mkt i en förväntning. Men de är inte riktigt så som de låter.

Det låter lite som förväntning är att folk ska stå i givakt o invänta. Inte så.Fullföljer kanske? Har man lyssnat in en annan människa,den har presenterat var den står nånstans då byggs i mitt ställe en slags förväntan upp.

De blev lite invecklat. Förväntan grundläggs kanske lite när människan gör sin egen varudeklaration., Hmmmm

Igår vilodag för mina. Red en annan. Idag båda + nåt mer. Ska möblera kontor idag. Spännande. 80% av allt på mitt skrivbord används ytterst sällan. SKa försöka o ha saker jag använder varje vecka osv.

Så lite utrymme o förvaring i detta hus så man får hitta påalltmöjligt ,hela tiden.

Funderar på tävling. Kanske Strömsholm. Törs nästan inte titta va de kostar.

SKa gå på Hästmässan i Örebro.Nästa helg…. Utställare o mkt annat skojsigt.Tycker jag alla ska ,de är flera 1000 Jag o Lars ska gå. Jag åker på lördagen till Strömsholm på UH clinic