28 jan

05.38 Fikar. Idag huvudvärk men lite skit samma känns de som. De kommer gå över.

Stor revolution i Birks rum igår. Nytt databord inhandlat och inte dåligt att ens kunna möblera om på 3×3 meter nej lite större men inte mkt.

Så skönt o städa undan o rensa. Fortsättning följer idag med andra delar av hus. De ena ger de andra. Tänkte ärva Birks förra databord själv. Jag har ett stort. FÖR stort egentligen . Jag som spar på allt får möjligheten…inte bra i detta fall.

Hästar igår gick bra. Jag ska köra ett mer intensivt pass idag med både Tarco och Actor. Red på utebanan. SKönt. Fölen in för vaccination och fick stå kvar inne då en av mammorna har en hovböld som lades om. Knöligt med dessa lösdrifter när de blir typ böld. De skriker o ska vara tillsammans så nu blev 4 st inne ,2 mammor med barn,

Ja de hänger en svans på en tiger ner i huvet på Birk…… får fixa

Har tittat lite på tävlingar men vet inte riktigt. Actor lite kringkring med sina byten. Känns som han sätter 7 i varje men inte vartannat……. blandar.

Tarco skulle behöva gå MsvA med 3 domare för o få hänga på Actor på tävling. Vi får se…..