21 jan

05.30 Fikar. Sovit sådär vilket får vara bra nog. Igår red jag båda mina…bommar o litet minihinder ,avbrott cavaletti,fatta galopp över galoppbommar. Provade o byta i vart tredje m Actor …fick överdriva lite när han vill köa varje. Inte helt lätt men lyxproblem idag.

Lagade kyckling i slowcookern. Såg väldigt gott ut. Alltså de blir ju inte torrt i den. De är ju de som är lite grejen. Efter den la jag i ”rensa grönsakslådan” till mej. Hade tyvärr inga linser utan bönor…luktade gott i morse men blev inte lika bra som sist men supernyttigt .

Konstaterade att jag återigen har gjort en ” nejden är onödigotanufördenärgododyr”grej. Köpte en glasburk m räkor från Lillänghamnens fiskställe. Skulle ha till jul och ägghalvor. Strunta i ägghalvorna då för vi hade så mkt annat. Har sneglat på burken nån gång när jag gjort omelett osv men tyckt ”onödigt” Ja de känns nu bättre att slänga den. Inge sugen på o chansa m räkor direkt.

Så kan de gå.

Idag ”ensam”hemma…inte helt för de kommer en o rider Trischa kl 6 typ och en kl 15 på en annan. SKa rida så många jag har lust med idag. Är så mkt inne jag behöver ta tag i oxå.

Årsmöte bestämt. Det är svårt att få med alla(som man skulle önska)23 feb kl 18 tar vi. Karlstad.

Förra årsmötet. Vi kör samma dresscode