20 jan

05.38 Fikar. Huvudvärk. Varför ? Kanske intensiv helg och nu ,idag lite lugnare? Man vet inte. Hahah Diskat iallafall.

Får se om jag orkar gymma… körde i lördags 15 min planka blev de men så tråkigt. Ibland är de tråkigt mer än jobbigt. funderar på om jag ska maxa nån dag o sedan aldrig mer försöka maxa…. har 23 min . Man kanske ska köra 25 o sedan låta de va med ”rekord”

Började dagen med att släppa ut,mocka,göra hönät. Fick sedan se att staketet på lörsdriften va trasigt,hästar utanför. ORKA! lätt blåst o minus. Gummistövlar tog mej på inte så lätta ben upp dit.

Efter en stund dök Matilda upp o supportade. 75% av hagen trasig och ca 10 hästar ystrade omkring…..de kom in i hagen när jag kom då de trodde de skulle få mat, vilket de fick för o glömma de andra delvis.

Red Actor igår. Mystisk framridning på halva ridbanan då en tömkörare var på andra. Känslan av att man inte riktigt ”vet” nr den hästen behöver manas på eller får ett rus….. har jag då ryggen emot kan de lätt bli att jag ”får hjälp framåt” hahahahah

Red fram i nån släpig passageliknande trav….efter 20 min fri tillgång till manege. Galoppa lite o provade en serie. Satte 8 i varje i första försöket . Så coolt. Actor ……………. vilken man

Idag de vanliga, handla ,städa ” kontor” osv……..