15 jan

05.33 Fikar. Sovit piss. Synd då de är en lång dag. Avslutas i Karlskoga kl 21.30.

Igår hann jag med mkt men ändå inte. Stalltjänst (Eila slutade för nån vecka sedan) och försöker hålla igång/sätta igång hästar så 4 longerade ,en riden och vilodag för några. Åkte till frisör med Birk o mej på em sedan Karlstad för ett stort projekt-Skoinköp till Birk.

Så ”stönig”…dvs såg ett par på Stadium som etsade sig fast tydligen. Gick runt och har gått runt i alla möjliga affärer- tittar inte ens……Händer i fickor och mummel.

Det var inte så att de va svindyra och inte billiga heller men man kan kolla runt lite. De blev de första. Andra bra priser på Stadium med halva rea-priset blev en ny ryggsäck (skola) och Hoodietröja. Fick köpa vit trots idioti för den va billig. Vilket intressant inre argument……..av mej alltså.

Köpte gymmatta själv,halva halva priset = 100:-

Handlade lite som vanligt o sedan stalltjänst igen. Tror på väg in i depression trots mina fina byten i varje. Får hitta på nåt. Förutom några grejer är de som allt målas i grå smet. OK de är en sån tid men jag är nöjd med väder då jag inte klarar vintern.

hellre lera