11 dec

05.49 Fikar. Tror inte jag gymmar idag. Brukar bestämma detta dagen innan och de vackla även där. Fick till en bra planka igår på 16 min. Ska en bra dag försöka spräcka 21 min som är innestående rekord.(nån månad gammalt)

Igår gick båda hästar bra på sitt sätt. Gäller verkligen o hålla sitt fokus på varför de inte fungerar. Inte sitta o dividera om att de inte funkar utan VARFÖR.

Tarco…..behöver bli mjukare..han är en ganska lång häst. Han hinner göra sig lång innan jag kan forma . Alltså behöver jag träna mer på de .

Actor behöver vänta..han är en snabb häst. Igår jobba jag m galoppen(som vanligt) kändes rätt bra. Provade vart 4….OK vart 3 OK….gick inte vartannat. Sket i vartannat. Börja med varje Först några bra en,två ,tre. Kände att 4 var nära. Gjorde två st omgångar med 4 i varje. Härligt.

Har dock inte bestämt nåt om nåt. Sjukhus,Zachary eller vad de blir.

Nära jul nu. Behöver få de sista juliga på plats. Mina fina julmattor. I hela huset röda mattor. Vävda av mor. Härligt.

Igår blev de 2 limpor och 60 saffransbullar/katter med olika fyllning. En ugnspannkaka blev nåt slags sladdprojekt. Vi har en del ägg. Hönorna jobbar på.