9 dec

05.41 Fikar. Sista avsnittet på Vikings denna omgång iallafall. Vilket gäng. Dom måste verkligen fått hålla igång o föda nya krigare för va folk de går åt varje battle…Att de inte tar slut.

Igår träningar i Kumla. Jättekul. Åkte sedan o kikade i Dammängen hos Anki på några. Åkte …. hemma 18 = heldag

Idag blir de veckoplanering och ridning. Hoppas de händer grejer så man slipper andra grejer.

Ser spännande ut med mitt presentkort på Resia som går ut 20 dec. Det är på 2000 så jag kanske ska åka nånstans o bo på hotell…..hahahahah Är väl de som hinns.

Allt de som händer. Det står mej så upp i halsen. Man ska inte ”misstro” den psykiska påverkan ens omgivning har på en.

Jag kommer ihåg egna citat jag sagt som har större mening än vad jag då trodde.Ett exempel är mina turer till Markne på Arphus. Jag vet jag ofta sa att jag ”sov som en bäbis” skratta själv åt de men så va de nog.

Jag va i en annan miljö, var med min häst(ibland va Birk m) tränade för Markne och på kvällen åt man i den lilla fina stugan… kolla TV pratade o la sej. Nästa projekt var att rida ytterligare en träning o sedan hem i bilen o smälta allt detta. Jag sov alltid så bra……Man blev liksom tagen ur sitt liv för nån dag. Man gjorde nåt för sin egen skull.Jag var viktigast eller jag o hästen

Det är en liten liten notering…finns så många. Nu när jag ”står på denna plats” i livet märker jag de andra tydligt o va de egentligen betydde. Tyvärr har man orkat för mkt….ibland bra kanske men i ett längre perspektiv inte så bra.

Gällande mej o mina problem….tycker generellt att blodtrycket skärpt till sej. Ja då börjar arytmin igen…hahahahah Så sjukt de ä.

Haft 2 veckor ventrikla extraslag och överhoppande slag….Hjärtläakren ringde fredag o berättade att de inte såg bra ut(titta på EKGfrån akuten) och vi skulle prova byta medicin om jag nu inte ville operera…..försvann helt plötsligt lördag.

Inga igår…..förrän ca 1 timme efter ett SMS på eftermiddagen. (som jag uppenbarligen läste) Efter de höll de på som bara den tills jag tog en sömntablett o lamej. Har ju märkt detta förut.

Ungefär som man kan få eksem av stress eller liknande.

Otäckt när de gått så långt att det syns på ultraljudet-felsignalen.

SLutsatsen är då den……är de bra att byta medicin/hjärtoperera sig när det är ”skit” som händer? Har jag otur eller är de faktiskt så att det är JAG som försätter mej i alla dessa situationer? Det är frågan man kanske aldrig får svar på

Har definitivt inget med arbetsbelastning att göra. Vill klargöra de en gång för alla.