19 nov

05.50 Fikar. Ja va var de för dag igår egentligen….red. Gick sådär men de behöver de gå ibland för de ska va WOW eller???

Lite så kanske de är?? Vad man anser är ett misslyckande är nog väldigt individuellt.

Jag lägger nog en hel del i att ”de inte va som jag tänkt” och ”att jag återigen gjordet”. Hästar,relationer…… många gånger ens förmåga att tro på sin magkänsla ,ha bortförklaringar för sig själv= luras.

Att misslyckas med en rulltårta är mer – Faan de blev inge bra för att jag…….jag gör om.

relationer är svårare att göra om då individen har en egen agenda så att säga. De har nog inte rulltårtan ….

Jag vet inte hur de är med alla andra men jag har ett jädrans sjå med en del saker. Vet inte om de blir mer o mer ju äldre jag blir?

Besviken……grundat på en förväntan. De är jobbig. Usch. Sedan kanske jag sitter på andra sidan? Va vet jag men kan ju dock bara tala för mig själv .

Jag kan vilja skrika rakt ut ibland…på små saker som säger mkt. För mej. Hur ska nån veta?

På kurs i helgen ex vis. Av 60 personer som ansikten var mer eller mindre bekant med. Inte samtalat med alla men vissa,en del ”kändare” än andra.

Ett gäng hälsar…kan säga nån kommentar vid fikat-om kanelbullen eller kommentar om frukostbuffen. Några känner man lite…..vissa ser rakt igenom dej. Totalt likgiltiga..man är luft. Just de gör mej inget utan är mer intressant. Har inget med status eller nåt sånt att göra utan GAHHH.

Eller är de jag? Hahhahah ja hur ska man veta?(jag vet)

Idag rida och vara inne em. Städa.