12 nov

05.53 Fikar….höll på att skriva februari…vicken skillnad.

Orkade/hann inte rida igår. Väder mm tog knäcken på mej. SKulle rida Actor…longerade lite först. Kom hagelskurar som smattrade på taket. Hann höll på o bryta ihop. Det blir ett öronbedövande ljud!!

Nya tag idag. Själv på fm men gjort upp en struktur inne i huvet. Ut m hästar,rida Actor,mocka-fortsätta rida fram till 12. På em kommer man o tittar på en saluhäst.

Plusgrader ute så jag hoppas på utebanan idag!!!!Just detta omslagsväder är inte kul för nån. Definitivt inte på lösdriften heller…..

Till helgen är de domarkurs i Stockholm. Hotell-middag och kurs förstås. Jättekul.

Kikat på en minisemester till mej o Birk. Polen givetvis. Har man bara ett fint hotel m cool bassäng tycker ju Birk de kan va jättekul oxå. Sist vi var där var de både de och vattenland inomhus som besöktes.

Kom då en vakt fram till mej o beordrade mej att spotta ut tuggumit. Jag blev alltså kränkt hahhahaha Bra Polen.

I morron Ricardoträning i Sunne men de verkar knöligt då jag har en läkartid jag glömt…..behöver flytta min tid. Läkartiden flyttad flera ggr och jag glömmer hela tiden. ilr så dumt.

Tog fram en knöl med nåt kött i från frysen. Måste börja använda lite. Jag fick givetvis fram en file………men egentligen kvittar väl de.