2+3 nov

06.16 Fikar. Igår va ingen rolig morron/fm. Illamående ,kräk o huvudvärk. Fullt fokus o ta sig ut o till stallet. Ingen tid att skriva här inte.

Lanade av ngt men var en jobbig dag.

Kan börja med att berätta om mitt rekord i Plankan…. i fredags. Relativt lätt 18 min. Hade inte ens tänkt o göra men ”gjordet”.

Igår blev det av naturliga skäl ingen . Inte idag heller. I morron. Har stallet nu och ska rida en häst innan avfärd Sunne för träningar.

Har inte fått bekräftelse av Markne gällande tisdag så jag tror inte han orkar organisera mej efter hans hoppkurs på Strömsholm. Kan till viss del förstå han men man kan ju hoppas.

Däremot är de Bo Jenå-träning senare i veckan så de blir en hård vecka för Actor. Får ta de lite lugnt i övrigt.

Jag fick en del funderingar igår. Är detta optimalt?? Optimalt …..eller mer ”är de här de som är de bästa” Gården ….dagarna här o skötseln?

Man kan undra mer än en gång. Tycker de mentala är mest jobbigt. Som nu…….har fodrat o mockat ”i princip” varje dag helt själv. dag efter dag……….

vecka efter vecka. Tänker man blir så låst….ja vad skulle jag göra annars.??? Vet inte…….Skulle de vara bättre att ha 2 hästar inhyrda? Det skulle iallafall kosta en del…. Ha en mindre gård med mindre möjligheter???Släppa denna???

Varje scenario har sina för och nackdelar. Lägenhet-inte rida???

Njae detta kan man fundera på. Gillar här….gillar inte o va så låst . Krävs en planeringsuppryckning från hela familjen egentligen. En massa småsaker som ligger efter och bara vetskapen om de är negativt.

Jag har tre hästar som är redo att sättas igång ex vis. Har inte tid. Därför blir de ståendes. De gör inte jättemkt egentligen men de ska säljas är meningen. Står här….kostar.

Har ju Carro och Matilda som hjälper mej lite grann. Carro läser på universitet och jobbar extra på Ikea och Matilda har en bäbis……Duktiga men de har ju ”sitt” så att säga.

Gud så jag gnäller. Läs inte mer isåfall. Aldrig mer. Kommer nog alltid o ha nåt att gnälla över.

Det är mkt som är bra oxå. Visst. Vad skulle man VILJA göra??? Förutom ens jobb…..ta hand om mina växter,träna,rita,dansa……..finns en del.Kan väl klämma in en dans i stallet och skriva på whiteboarden….