30 okt

05.31 Fikar. Minus 5 ute och +13 i köket.

Igår red jag 5 hästar…ja inte en timme styck men ändå. De knöligaste är iordningställande före /efter egentligen.

Jag mockade i etapper blandat m ridning så jag va inte färdig i stall förren 13 typ. In i fixa käk o sedan till frisören med mej o Birk. Jag hade en grönsaksgryta som jag sliter på…..dag 3 idag. Nyttig Birk skulle prova Bananpannkakor m Mandelmjöl. Han gilla…..rätt sliskigt tyckte jag.

På kvällen baka vi cupcakes m citronfrosting. Åt bara en varsin. Kunde lika gärna ätit 10……gud va gött.

Idag ska Birk till Bodaborg med fritidsgården. Ganska förväntansfull…. vem skulle inte va de?!

Jag själv ska till Uddevalla och de är inte illa de heller.Hemma sent.

Har bestämt att om jag blir för trött ska jag stanna o sova en stund. Jag tog en sån nap när jag va i Örebro. Hade visserligen kommit fram 20 min för tidigt men va SÅ TRÖTT…hade 11 lektioner framför mej.

Parkera,fällde stolen,satte på boken på 10 min….. alarm på 16 min. SOmna som en stock. Så skönt. Pigg som en lärka.

Typ så…..
Nöjd

Nu blir de morron/fm stalltjänst och sedan drar jag.Har tagit ett viktigt beslut….ska klippa Actor.