24 okt

05.51 Fikar. Huvudvärk.

Fick mina foton från Lusitanogrejen …jättefina men skulle vilja klippa i dom. Verkar inte kunna de? Får höra med nån kunnig inom området.

Denna vecka går hästarna på lite lågvarv. De va intensivt sista veckorna med 3 tävlingshelger och träningar.

Ska nu fokusera på ,givetvis klassikern styrka, men på seriebyten varje och passage/piaff med Actor.

Tarco behöver jag hitta ett ”vinnande koncept” träningsmässigt. Vet ju de handlar mkt om tid för honom. Tittar man på siffror från MsvA ser man vart de kör ihop sig. Han har sin stora fina galopp som ibland blir lite ”emot honom” när han ska samlas upp osv.

Inga fler tävlingar förrän nästa år(vilket inte är jättelänge)

Pratade lite m Markne igår och en ev träningstid fanns den 5 nov. Han fick se några filmer på Actor och gillade honom. Ja inte s han ville ha han själv kanske men en ambititös begåvad häst.

Jag känner att jag vill ha en annan bil. Jag åker så mkt …vissa veckor 200 mil och det blir snart mörkare tider.Min lilla vita varit jättebra och pålitlig. Den har fått några mil och är väl inte den varmaste under vintern. Jag har ju mer träningar nu och kommer vara ute o frysa. Kommer ihåg i vintras då jag inte hade tinat innan jag kom hem och DÄR kan man nästan inte tina alls hahahhahahha

Veterinärkoll på hästar. Neymar varit off en tid men ska igång. Agaphantus sträckning bättre. Trischa ska börja travas. Krångelmaja fick en senskada i mars…..blev bra och skulle ju tävla i Kil sep men kändes inte fräsch. Hade sparkat på sej …….nu kollad igen.