13 okt

06.17 Fikar. Ska sticka ut till stallet o fixa klart innan avfärd till Eskilstuna. Ska bli kul. Lyssna på bok(som jag på nåt sätt känner igen-sett eller läst) träffa trevliga i Eskilstuna,döma.

Då är man DM mästare igen. Är man de eller blev de så? Man är ju inte bäst i Distriktet…..det är många som är bättre. Det vet vi men nu var det denna klass denna dag. Roligast var att Actor och jag var i samspel ännu en tävling. Han är så trevlig att rida i programmet. Så med på noterna om man säger.

Tarco…mannen han toppade på framridningen då jag tänkte: Men oj så fin han känns…..och Nej de fick mej inte att ”sluta rida” de är jag för rutinerad för att inte göra. Gick OK fram till första piruetten,den är inte helt lätt utan att han bestämmer sej för att stanna o skita. Han får inte göra de hemma men nu passa de o skita i mig i dubbel bemärkelse. EFter den fadäsen var de liksom lite svårt att hitta tillbaka till varandra. STolt över att ha satt serien fast de egentligen inte kändes möjligt. GGAAAHHHHHHHHH. Synd att han kan ”bli” sån för det finns så mkt ljuspunkter hos han. Rida bättre!!!!!

Om man kunde få till de…….