12 okt

06.16 Fikar. Ingen sovmorron om nån tror de….hahah hamna på Equipe först.

Igår va de en liten tur till Sunne ,hemma i tid för tacos innan Idol.Nu stack han ut…Fredde…..mitt sitt soul-sound. Så jävla bra. Tusse valt en skitlåt. Christoffer är en spännande artist .

Gårdagen var bjöd på hjärtarytmi hela dagen faan. Gör inte ont men är rätt otrevligt. Slår extrasmåslag och hoppar över slag. Ibland rytmiskt ibland orytmiskt. Ska skicka in min kartläggning av allt nu på måndag.

Ska idag tävla två hästar. Tarco har gått sådär. Man vet inte om de är i mitt huvud eller om de är så. Var dock bättre igår tyckte jag. Vad menar man med de? Jo allt är relativt. Samma som jag kan tycka Actors byten känns små så kanske de gör de jämfört med Tarcos stora. Men de kanske inte är å små utan den andres större…….Behöver inte va sämre för de ”känns” sämre i jämförelse….med vadå? hahahah SKulle man rida en ökad trav på Valegro kanske hästar med 8:a mässig trav ”känns” platta?? Vet inte.

Vi får se hur de går helt enkelt. Ny utmaning nästa helg.

I morron blir de dömning i Eskilstuna.Kul.

Nu plankan,vattna blommor och stalltjänst. En lektion 10 och sedan packa mej iordning,