10/10

05.54 Fikar. Ont i huvet. Mer eller mindre varje dag. I min blodtryckskartläggning ser jag att oftast så stiger mitt blodtryck under natten

Snart dags att skicka till min läkare i stan.

Igår red jag 2 och fixade lite. Var till stan på möte em och köpte en efterlängtad morronrock till Birk.Långkallingar oxå.

När man är i en mataffär KAN man handla hur mkt som helst…hur ofta som helst. De mesta behövs.Lika bra eller bra pris. Man skulle ,som säkert många gör,bunkra med ex vis kaffe,mjöl,socker etc…. men då kommer man in på förvaringsmöjligheter. Pasta för ett år …..kattmat!! ett helt hus för just detta.

Inte så taggad för tävling direkt.Känner mej nåt så extremt trött. Jag är ingen trött människa rent allmänt så lite främmande.

Ibland blir verkligen saker för mkt sitt eget ansvar. Personer runt en glider omkring. svårt o sätta ord på…..

Tar ett exempel. En arbetsplats….en av medarbetarna får problem…mår inge vidare. Känner sig just trött kanske, ont i magen , deprimerad t.om. Man plockar den personen, ger den vitaminer,samtalsterapi och losec för magen.

Ja så kanske man ska göra men medarbetarna..vilken del har dessa i måendet. ?Man lägger allt fokus på där de märks. Klart samtalsterapin ska ju hjälpa och gör troligtvis. Men fram tills dess???

Det ÄR faktiskt svårt att ”må” ensam. Man mår olustigt i en stallmiljö…..det kanske inte är just du som är bidragande utan en slags antenn som märker,känner av. Kanske är den i hörnboxen? eller ibland är de en själv som bidrar men jag tror i de flesta all är den sociala biten bidragande. Vi har väl alla suttit i ett rum och en person kliver in….säger inget men atmosfären blir bättre………eller sämre. Kemi,utstrålning eller vad man kan kalla de.

Nu stall. Idag Karlskoga…