30 sep

05.43 Fikar. ca 3-4 mornar i veckan kör jag lite gymping. Ibland har jag för ont i huvet ibland är jag för stressad. Plankan ca 10 min…mage,biceps o triceps.Lite stretch. Inget fancy eller stenhårt men gjört. Gött.

Igår en misslyckad hämtning/lastning av unghästar. Man skulle kanske inte skriva men så va de. Brukar lyckas …..min ettåring tog de tre försök o få dit så de va väl inte helt skräll. Lite långt o gå tyvärr.

Idag rida. Försöka organisera veckan.Möte på tävlingssektionen ikväll. Planering i distriktet.

I går höll jag på att missa Vikings. Kom på 21.05…… inte konstigt blodtrycket va högt. hahahahah

Ska städa hönshus och fixa en extra lampa då de tre största kycklingarna ska få flytta ut …. De fem andra behöver lite större lägenhet.

Har ju ett ”inre” rum inne i hönshus där man kan hålla dem lite avskiljt till att börja med.

Några tappra blommor ,lökar jag satt,jobbar på i rabatterna.