16 sep

05.31 Fikar. Helgen över…denna oxå. Måndagar blir min ”lediga” dag verkar de som.

Efter mkt velande så åkte jag till Enköping och LusitanoFeiran som de kallas. Jag lekte med tanken att skippa t.om när jag flätade på morron.

Bestämde dock att åka. Lyssnar på en bok av Hans Rosenfeldt ..en deckare.Rätt OK Jag tröstar mig ibland med att han var m o skrev Bron så de är nog bra.

Efter drygt 3 timmar var vi framme. Hade då 1 timme till start…var ensam dit men väl framme så fanns Ann & Håkan,tidigare ägare. de höll i så jag fick sätta på kläder o gå på toa. Manegen lite speciell men så duktig han var. Det var ingen sarg på kortsidor utan läktaren ner i manegen liksom etc..

Det var ett MsvBjuniorprogram. Actor kändes fin. Hade ingen teknisk miss och fick 70.2%. Vi vann och vann dessutom nåt Championgrej . Hemresan gick som en dans …nej men usch va bil man kör.

Denna vecka 150 mil…….,veckan innan de 40 mil och veckan innan 150 mil…..kommande vecka blir 80 mil. Helt OK o köra…. lyssnar på böcker….MEN blir rätt snabbt DRETtrött. Hemskt. Alltså de blir en pina..

Idag hemmadag. Rida de som ska ridas.

Tog vägen förbi SKara när jag åkte från Uddevalla. Köpte stövlar. Bland de töligaste jag vet. De hade inte de jag ville ha i lager. Orka inte krångla utan tog dessa för de fanns . Ngt för mkt krimskrams men de får gå.

Notera att de nya fina stövlarna fick vänta. Jag provred i dom på kvällen…va OK men inte som mina tejpade ”toffelstövlar” Se Bild hahahhaha