10 sep

05.48 Fikar i skenet av blixtar….. trodde först de va bilar som åkte på grusvägen. Vilket väder….

Sovit sådär. Igår red jag 3 hästar. Tarco provade jag kandar på…… är ju en anti-kandar människa men han är både stark och inte alls stark. Lite speciell…i vissa lägen. Det kanske hjälpte lite?

Han ska ju bli stabil i MsvA….galopperar egentligen bättre än Actor men har lite svårare att ”sätta sej”.Känner de kommer fasen bli bra när de är befäst. Märks ju på byten ex vis som ofta genererar 7 eller 8 i betyg. Jobbar på.

Actor gick helt OK. Behöver bli kvickare fram till handen.

Idag /kväll blir de inne på kontor-rensardag. Händer ofta då det blir lite så….dels i min hjärna dels när saker ska fram i en hast så att säga.

Igår morse meddelade frisören jag skulle in o färga om håret hos att hon va sjuk. ….Planen kraschade och jag skiter i o färga. Får kleta i nåt vitt när jag ska va ”fin”

För knöligt med alla tider man ska passa hit o dit.

Kolla de här:

Då jag ska ta blodtrycket så ofta så gick jag in på Kronans Apoteks näthandel. Köpte en apparat. SKulle bli hemlevererad.

Fick meddelande av Postnord att :varan kunde inte levereras utan kan hämtas ut på ICA Tidan(Västergötland)

Jag ringer Kronan. Står i kö 29 min….. nej det är Postnords fel…Ja men säger jag. Det är väl definitivt inte MITT fel ,JAG har inget samarbete Postnord m PN.

Får ilsket ringa PN… kö i 35 min. Nej nej det står fel på ordern från Kronan så det är deras fel.

Ringer tillbaka till Kronan. Får som tur ä prata med en supersocialt kompetent kille,inleder samtalet med ramsan om hur arg jag är.

Det ironiska att jag ska ha en blodtrycksapparat och blir så arg så blodtrycket stiger hahahahahahah

Han kollar upp. Jag har då tagit fram min order jag fått på mailen. Där står min adress men nånstans har något ändrat postnummer till ICA tidans område.

Nu händer följande. Jag får vänta 2 veckor på min vara då det är den tiden det tar för ICA att returnera till Kronan som sedan får skicka om den till mej.

GAHHHHHHH

Killen gav mej 10% i rabatt för krångel. SÅ igår sattes 68:-!!!!!!!! in på mitt konto som kompensation. YIPPPIIIII