5 sep

05.25 Fikar. Skitnatt .Som jag kände mej igår så åkte jag ner till VC och tog ett blodtryck. 156/95 vilket är åt de högre hållet. Höll på hela dagen och natten skulle jag tro. Öronsus o huvudvärk.

Kontaktat läkare i stan. MEN va tror jag man ska säga? göra? Jag kan säga en sak iallafall….. jag gillar att skriva. Min farsa gilla att skriva oxå ,kan tycka vi har en liten connection där och då känns de bra. Jag tror ingen är stjälpt av att läsa de jag skriver men kanske åt andra hållet?Tycker man de är tramsigt får man göra de och kan drita i att läsa.

Jag retar mig så på ordet styrkekramar……hemskt. Eller ryck upp dej.

Lite samma kan de bli nu. Om man nu är i min sits…. många år av hög arbetsbelastning och annat som hänt. Hjärtproblematiken och det höga blodtrycket.

OM man säger ,troligen i all välmening, du MÅSTE lugna ner dej-du MÅSTE dra ner på jobb-du KAN INTE hålla på så här osv……

Om man läser ovanstående rader så inger de i sig ett stressmoment.

Tänk tvärs om…..när det gäller jobbet- tänk att man ber mej komma o döma i STockholm ex vis….. att dom vill ha just mej? eller träning Örebro,Uddevalla mm. Jättekul och egentligen smickrande. Man kan lyssna på böcker i bilen,försöka äta nyttigt snacks osv. Att jobba i sig är en av de roligare delarna i livet.

Men man är så trött ….efter många år av små eller stora incidenter som hänt under vägen som krävt hantering. men de har väl de flesta men de hjälper inte just mej….nu.

Man kan tycka att de ”va längesedan” osv ja de va de men det har krävt sin energi och då kan de va mindre saker som är svårare nu.

Levde för längesedan i relation m våld-fick stryk ,sedan blev de provrörsbefruktningar,har glömt hur många…..5?? Tror 7 missfall ….inga stora. Tyckte inte då de rörde mej,tycker inte nu heller för allt det där är över o hanterat men de kanske har tagit sin ork liksom.

Anmälningar om än de ena än de andra….traumatiska dödsfall m hästar..pappa dog…annat tjafs

Det är ju inga världsomvälvande saker i sig men om de staplas på varandra så blir de mkt. SPeciellt om man under denna tid dessutom gick en KBT terapeututbildning (vilket jag tror varit räddningen från kollaps ironiskt nog) B tränarutbildning dressyr och domeri.

Nog om detta. Blicka framåt så skulle jag behöva få en struktur på verksamheten. Vaktmästare,hjälpreda,kompanjon eller liknande.

Säljer av några hästar till. Backar lite(ska försöka) på att ta hem nya hästar tills jag fått ordning på allt.

Börjar få rätt bra ordning på träningar Örebro/Karlskoga/Uddevalla /Hagfors och här hemma.

Det har varit mkt dömeri oxå-jättekul . Det som tillstött är eget tävlande. Jag har 2-3 hästar att tävla och ser att åka på meeting som en energiboost. Men det ställer oxå till de lite är hemma än så länge men försöker lösa detta.

Idag är de vilodag för mina och rida 1 st annan. Träningar i Karlskoga.

Tror sista julen m morfar