13 aug

05.47 Fikar. Uppe 5.10 men glömde skriva…. Ingen huvudvärk. Trött men de är ett normalt stadie.

Red hästarna igår ,de har vilat i 3 dagar. Kändes bra. Bytte 4-3-2 m Actor. Idag piruettjobb tänkte jag. SKa dela lite på de.

Rensade rabatter vid ridbanan både på knä och med trimmer . Birk klippte gräset.Gjorde pannkakor till lunch och till kvällen skulle de va hamburgare. Gjorde vanliga till männen och tog quornfärs o blanda som vanlig smet. Funka…. såg äckligt ut men smaka OK.

Hade fått små morötter i present …kokade dem med potatis ,lök och buljong. Mosade. Cremefraiche+grädde = goood soppa till idag.

Idag hemmadag men sedan två tränardagar Uddevalla/Karlskoga och dömer två dagar Kumla. Letar efter tävling…..när ska de bli tro? Kanske får börja baklänges…med de i slutet av året. Planera hitåt så gott de går.