3 aug

05.41 Fikar. Behöver snabbt ut idag. Räkna baklänges så blir de börja döma Stockholm 14….möta Anki för samåk kl 10 vid Wäserasta. Åka 9.30 härifrån…vara inne 9 duscha..släppa ut hästarna,rida två= behöver snart gå ut. Kanske hinner en planka innan dusch??

Så får de bli.Gårdagen en ”låg” dag. Trött ,lite tråkiga besked….varmt som faan. Kom inte o säg att de är härligt med 30 grader i stallmiljö -mocka-höpåsar-in o utsäpp mm. Jag var så gentil så jag gav hästar vilodag. Gjorde ett tappert men misslyckat försök att sova mellan 11-12 pga röda ögon och hjärntrötthet men de gick inge vidare.

Handlade till kvällsmat. Jag o Lars på tu man hand. Blev en lax i ugn m dijonsenap,creme fräsch o lite annat.

Kokade jordgubbssylt . Blev 6 burkar.

Kollade lite unghästVm där Jessica från Hammarö leder.  Fina hingsten Secret. Det roliga är att när Jessica var inte ens fyllda 20 så sa hon: en gång ska jag rida VM …..Jag svarade mmmmmmm det kan man önska ….. och vips är hon där. Inte vips …hon har nog slitit. och vilken häst!!!!!!!

Så hemma i morron sen em.