2 aug

05.55 Fikar. Börjar bli trött…..hahahahah sena kvällar inget för mej. Hemma 23.30 igen    . Inte arbetet i sig utan sena timmen. Tror aldrig de varit min grej. Alltid morronpigg. Men vad vore livet utan alla utmaningar? Skönt??? Den kan man fundera på.tröttisVar hos Anki i Karlskoga och hade träningar igår. Kul !!! Vilken mat!!!!!! Värsta restaurangen men maten…godare än restaurangmat.

Red Actor igår som gick bra. Rakrikting på schemat.Tarco hade vilodag.

Idag blev de en tur till NorraViken igen….EN kvar att kolla. Är de inget så blir de tomt. Töligt men så får de va, ….pengar i sjön och en häst ”över” men de har man haft ett par ggr hahahah över alltså OCH pengar i sjön har man kastat.

SKa göra jordgubbssylt i em. SItta i min soffa ikväll. I morron stalltjänst och sedan bär de av till Vällingby för 2 dagar i domarbåset. Får bli en minisemester.