30 juli

06.06 Fikar…lättare sovmorron tydligen. Vet inte om jag orkar få ihop min reseskildring idag heller . I grova drag….sådär som lag-insats men nöjd med mig själv.

Känner ju inte Actor jättebra när de gäller större tävlingar,övernattningar osv Nu var de uppstallning i mobilboxar = plast = väldigt varmt i detta väder. Men han tog de bra. Inga hagar utan man får promenera hästarna osv. +30 i skuggan var de lite drygt .

Första dagen red jag fram endast 35 min i värmen ,trodde de räckte. Detta va lagklassen där vi prestera sämst tråkigt nog.

Han var svinpigg….stack iväg i ökad galopp o ville busa….dåliga piruetter…och när jag skulle in på ännu en diagonal nämligen serien så va de samma där. bus. ALla diagonaler typ.  61.nåt%

Red fram längre nästa dag. Gick mkt bättre nästa dag utan större miss men nya domare och poängen var 63 nånting%. Kändes nog som 4-5% bättre men så är de.

Sista dagen skulle jag debutera Prix St Georg. Min första på 6 år räknade jag ut. Längesedan.Jag red fram hela 50 min i värmen…Gick riktigt bra. EN domare på 66% vilket var kul-på placering t.om. Fick 65.6% och var andra utanför placering. Jätteduktigt…klarade båda serierna.

Han är ett bra resesällskap och jättecool att ha med sig. Gillar verkligen honom.

Denna vecka började med två lugnare dagar. Red lite i mysbyxor på Tarco igår som kändes som vanligt.

Idag båda.

I morron blir de Uddevalla. Åker 12.00 Hemma 23.00 Heldag med andra ord.Lite samma torsdag i Karlskoga.

Helgen Vällingby och döma.Laholm2Hagfors Actor

Ett år emellan