25 juli

05.32 Fikar,huvudvärk,packar strax utsläpp av hästar. Planerad avgång 8.00.

Packat….känns som vanligt att man ska vara borta i 2 månader. Vad kan man behöva??Actro träning

Var och tränade i Sunne igår. För Ricardo. Han som sålt Actor till Sverige. Bra grejer. Rätt enkelt i de svåra. Kändes SÅ fin.Red i en tshirt jag hela tiden kände mej tjock i…irriterande. Men där ser man ….känsla och hur de egentligen är.

Zachary oxå med….Carro. Samma procedur. Alla rätt men man inser…..Jag klarar inte av honom. Kom på innebörden i de oxå.

Jag klarar inte av Zachary. Har inte med mod eller skills att göra. Mentalt-jag orkar inte.    Lite som att ”klarar man av att slå ihjäl ett rådjur som brutit benet!?”  Nej de klarar jag inte säger man. Klarar man eller orkar man inte? Klart man kan ta en sten o krossa huvet men hjärnan orkar inte. Hade jag bara Zachary och kunde ägna 3-4 timmar åt honom varje dag? Kanske . Men inte säkert. Har väl insett detta för längesedan men svårt o lösa.

Kommer inte skriva nåt mer då dator är hemma. Hemma söndag kväll. Tjingeling