11-12 juli

05.52 Fikar. Back in buisness. Två härliga dagar i Leksand.Birk med polare röjde järnet. Inte en minut på filten….. Gillar Leksand. Lagom,lugnt om man vill ,vildare om man vill. Bra grejer.

Avslutade med Zipline. Jag o Birk åkte. Gick fint. Lite mentalt. Krånglade i kön så de drog ut på tiden. Kom hem vid kvart över 8. Fodrade.

Leksand3 Leksand2 Leksand1 Leksand

Är så trött på att de inte finns nån vettig -skön BH man kan använda. När jag inte är på hemmaplan ser jag mej i speglar lite här o där. SKyltföntster eller hotellspegeln. Hemma kan jag gå i dagar utan att ens se en spegel kanske utom vid tandborstning. Det är roligt…varför tittar man på sej när man borstar tänderna…

Brösten….så tröttsamt. Hänger på mage. Man får en vedervärdig hållning även om man har en relativt bra hållning. ”Du kan köpa pusch up” MMMMMmmm men tycker de klassiska puschupen är hemska ,de skär in i ryggen trots avsaknaden av bröst ,känns som en sele……Brösten är ju mer eller mindre lappar som hänger,hur svårt ska de va???

Stort problem? Ja just på semester är de det. Man ska vara nöjd med sig själv….ja de ska man men detta känns så lättlöst egentligen. Eller är de jag som inte fattat??? Att de faktiskt finns??badet