18 juni

05.44 Fikar. Vaknade 5.15 sovit illa….gränsfall nackspärr,stel o huvudvärk. Börja när jag föddes….nej då skoja bara… men kännt sista tiden. Mot mina ambitioner så blir de som en kulmen. Midsommar . Jättebra mkt hjälp. Det går som på räls men denna nedräkning…. man kan inte förbereda allt,man får vänta in saker som ska göras. Men jättekul.

Ekonomiskt inte lika bra som förut färre starter men fler Björklidare. Dessa rider på 50% men det är superkul att vi blivit så många. Otroligt många har hjälpt till.Även inte Björkisar vilket är jättekul.

Red Tarco igår…som alltid efter vila ..lite knöligare men vilka byten han gör.Kommer bli fint. Agapanthus den brune. Så fin och begåvad. Blir kul. Känslig och lite introvert. Lite svårt tycker jag. Lättare med utåtagerande tycker jag personligen. Tailormade Temptation…… nu när jag ridit han hela 4 ggr så märkte jag en släng av Trischa i han. Men fin så de är inte de…..

Dennna gården blir som när man ska på tävling ….man duschar hästen o fixar de fint. Gården får en ansiktslyftning. Denna vår har verkligen gått på högvarv. För lite personer om man ska räkna ut …..Cilla jobbat skiten alltså. Jag oxå. Får säga till Cilla att åka hem ,man bara kör på. ALltså jag menar jag får säga: Du kan sluta nu CIlla……jag tar resten eller nåt i den stilen.

Verkar bli ett bra väder….