9+10 juni

05.25 Fikar. Ja så här har de varit. Lördag åkte vi på em in till stan. Vi checkade in på Plaza…gick till rum…jag gick före. Fick en lite överraskning då de stod Suite på rummet. Jo då där stod en uppsättning frukt m choklad. Härligt.

Fint rum med dubbeldusch osv. Drack lite bubbel och åt frukt m choklad. Somnade till på sängen o bara slappade i våra morgonrockar. Gick på en liten promenad och sedan va de bord beställt på Baron. Gott käk

Plaza4 Plaza3 Plaza2 Plaza1Plaza

Strosade omkring o kollade Jenkare som cruisade.

På morronen gymmet som va fint,Lars badade bubbelpool och sedan hotellfrukost. ALltid lika överdriven tycker jag som inte försår storheten i själva frukosten. Måste betyda konceptet i sig? Att det är just de som är de stora.??

Åkte till Hammarö och hämtade Birk. Handlade Coop,Biltema och Granngården. Lektioner och föl-pass.

Började på riktogt med Midsommartävlingen…täcken,tider,domare,beställde toner,matsedel,saker att göra…när då.

Idag Uddevalla för träningar. Först rida o köra ston