6+7 juni

05.29 Fikar. När man vill tiden ska stå still …egentligen. Försommar.Men så är de inte.Två dagars träning i Örebro ,trevligt som vanligt.I onsdags var ju Zachary till Bo Jenå igen och blev tömkörd. Kort sagt förstod han problemet och varför ”vi” gjorde som vi gjorde. Så knepig med sitt stöd i handen osv….. hade ett utvecklad ANTI beteende som va märkligt.Tyckte vi skulle ge de en chans till typ.Hästen ,av nån anledning,har svårt att landa i tygeln.Kanske många komponenter ,vem vet.

Den störste tränaren av alla va tidigt inne på detta att han är riden hårt och ihållet. Jag ville ju rida ut halsen o få rund överlinje för jag orkar inte rida 1.85 het häst på annat sätt helt enkelt. SÅ va de me de.

SKytteltrafik till NorraViken med ston. Jag kom hem igår vid 18.30 nånting.

Idag är de nytt sto till NV ,avslutning i kyrkan…. träningar em och vet inte ännu om Birk ska m mormor eller stanna en dag till. Det var visst ett jättestort avslutningsgrejs vid fotbollsplanen 16-22 med aktiviteter. Kul grej.

Börjar m att rida tror jag…….