4 juni

05.41 Fikar. Har diskat,plockat tvätt och satt in en ugnspannkaka på gräddning. Ju mer man kan göra under en kort tid …ju rörigare blir de hahahahh

Dagen igår …går inte av för hackor. TUR att Inger kom o jobba lite.stressss stress-455px

Henrik var inbokad fm…fick inget direkt besked när han skulle komma. På kvällen ringde Norra Viken o sa jag var tvungen komma med ston  ett m föl och ett utan föl. Att kolla gällande seminering.  Vara påplats 9.

OK lasta föl m sto i lastbil och andra i släp. Åkte…..(ska tebax fredag)

Henrik ringde när jag körde hem och var på plats……skynda skynda.Besiktiga…gick inge bra Dret. Kollade Actor som raceade i hagen….troligen en sträckning höger bak-högt upp. Böjde….inget  Lite varm över hasen.    Trischa ultraljudad…kan sättas igång om 4 veckor med korta travbitar. Grattis…..

12.00 lektion   13.00 byggde staket   14 hämta Birk för frisörbesök.

SKulle vara 16 på Equality för lektion,hade räknat med 30 min klipp för Birk. KOmmer in på salongen och hon frågar: Vem först???

Va?!   Jag skulle oxå klippas tydligen…. då va spekulationen om att man får betala osv…jag tycker de är jättesnälla och jag hade nog sluppit om jag sagt de men med tanke på min mentala skada började jag undra om jag inte kanske skulle hinna båda-med viss försening…. Jo så får de bli. Ringde till alla inblandade och berättade 15 min sen.

Till saken hör att jag hade dessutom lovat Birk McDonalds när han nu fick sitta o vänta på Equality….

Klar med klippning 15.55  Ingen styling utan iväg. Kunde ha skitit i McD men med tanke på tidigare beslut-vi hinner!!!!

Får vi vänta på parkeringsfickan  så skriker jag rakt ut….. Jo då…”Kan ni parkera på ruta 1 så kommer vi ut m maten”   GGAAAHHHHHH    Nuggetshelvetet. ”Oj ursäkta att de dröjde” 10 min……

Iväg-totalt stopp på Hammaröleden…..snigenfart. Ringer till Eq o säger  jag får vända….. Nej då vi rider samtidigt. Kom fram 16.40 eller va de va.

Har oxå en lektion inbokad hemma kl 18 som ligger standby. Jag sms :ar när jag åker från Eq….för tajmning. Men väg 63 är inte heller jättesnabb. FÖLJ LOTS. hahahahahahha Vilken dag.

Idag skippar jag Bo Jenå men Carro ska rida Zachary så jag åker dit. Har några lektioner hemma och ska rida.