26+27 maj

Birk lagar05.07 Fikar. Världens bästa tid. Årstidmässigt!!! Inte rent generellt eller är de dä???

Åkte till Vallentuna. Tar sina modiga 4 timmar. Hade spekulerat i 3.5 men såg på GPS att ankomst 13.46 betydde att kisspaus var att glömma. Hann fram i tid.Dömde en kortis och åkte till Vallentuna sporthotell. Nyrenoverat. Förra året när jag var där var jag 1:a gästen i rummet. SÅ fräscht. Nästan lika fräscht nu….gött. Tog en timmes promenad på motionsslingor och en liten utegymmare. Marklyft och mage.

Börjad 10 nästa dag så jag repeterade motionsproceduren. DÖmde några timmar och åkte mot Värmland. Ett kortare stopp i Karlskoga Dammängen för några träningar.

Fina besked från Uddevalla dit jag sålde en ”Hvarre” häst. Debuterade LA på 72.9% och i Karlskoga dök en annan Hvarre upp som jag inte sett på jättelänge. Blivit SÅ fin. Startklar MsvC

När jag kom hem var kvällsmaten nästan klar. Köttfärssås och spagetti. Färs till Birk och Quorn till mej.  Så gulligt.

Idag hemmavid. Två lektioner. Rida de som stått i helgen. mm