24 maj

05.27 Fikar…vaknade 04.00 med huvudvärk MEN har inte haft huvudvärk på några dagar. Vilken osammanhängande röra. Ibland kan man tänka att ”denna dag…..vilket helvete….man äter dåligt är trött,massa skit”  men då kanske man sover jättebra?! Ja man lär aldrig få veta kanske.

Igår va de lite lektioner och sedan red jag Tarco. Actor vilade. Jag behövde till stan o proviantera…bl.a en ny nappflaska,Noviform(som va restat-helt otroligt) koksalt mm.  Fölis dricker o tycker den är lite bättre. Pigg som fasen och vill ju egentligen släppa dem med de andra men lite praktiskt knöligt då de ska matas regelbundet. Vi släppte i en helt ny hage bland de nya hagarna. och de blev bra.

I helgen blir de Vallentuna. Inte dryga dagar men man ska dit……Birk ska ha kompisar här hemma på övernattning. De är mkt sånt nu.

Behöver städa bland alla räkningar från olika veterinärer som räddade Samantha. Har en gigantisk hög på skrivbordet.Fölis DR