10 maj

06.00 Fikar. Varit o kollat sto 03.45 och 05.00  njae. Så fort man vaknar tänker man ” u kanske hon ligger o kämpar med en förlossning och här ligger jag o slappar” då måste man gå ut o kolla. Mer vaxpropp dock.

Tog in Samantha igår. Fick ett till sto som fick gå med ettåringar. Är ju rädd att hennes åring ska knycka mjölken. Hon är satt till 15 maj.

SKulle vispa ihop en ugnspannkaka nu på morron. Den miljonte i ordningen. Tyckte smeten va konstig men hällde i den i formen. När jag skulle ställa in den fick jag se…..äggen. Glömde äggen. Hahahhahah reparerade och nu står den o bakas.

Igår gick hästarna fint,speciellt Tarco som haft en downperiod.  Down o down….man måste rida bättre och mer noggrannt.

Idag är de tävling för en massa Björkisar och dömning för mej.

Förresten ingen GranPrixdomar karriär för mig…inte i år iallafall. Fattar faktiskt inget.  Det sades jag missuppfattat…..ÖÖÖhhhhh OK ?

Så får de bli. Nästa gång……mmmmm.

Vissa delar i dressyrvärlden är speciella…alla vet de men ytterst få eller ingen säger nåt.

Nu ska jag iallafall gymma lite,rida 8 och 8.45 sedan tre lektioner. Kamma mej och åka o döma.mittybena