8 maj

05.45 Fikar. Varit o kollat sto men inget. Diskat och lagt i en tvätt. Att lägga i en tvätt är ju i jämförelse med förr en baggis. Tänk o tvätta allt detta för hand…. utan rinnande vatten utan kanske hämtat vatten eller i en sjö. Och på vintern?!

Några träningar igårkväll. I dag åker jag på fm till Uddevalla. Sista klar 21.30. Tänkte slinka in på den där affärn på vägen ner…

Åker lastbil. Inte hört nåt om bil. Onlämnad

Min Suzuki är sjuk kan man säga. Inte dens fel. Har vid några enstaka tillfällen ”hört ett ljud lite under bakom ” bilen. Sedan inget. Men förra veckan när jag svängde i stan lät de mer…..jag saktade in lyssnade….borta. Hm…. jag skulle köra ut på motorvägen och fick liksom inte igång bilen. Den kom upp i 80 men inget mer-motorn varvade normalt.  Tänkte först nån cylinder gett sig(mekanikern i mej)

Åkte mot Molkom i 80…….lät mer när jag skulle backa. Nåja lång historia kortare. Drivaxeln lös. Kåpan i mitten som håller ihop trasig så de va löst och drev som sagt vad inte. I de närmaste livsfarligt kanske. Så därför åker jag omkring i lastbilen………

Ska rida en innan jag åker.