1 maj

Tulpan05.39 Fikar till ljuv musik som fågelkvitter och att ha skrivit 1 maj. Världens bästamånad här. Ångest kryper på då den snart är över……eller att det är ett helt år nästa gång….hur gammal är man då?.

Red två igår ,gick bra. införskaffade en del blommor som jag inte vet när jag ska hinna sätta….men det ska väl gå,ser de som terapi.

Inget föl. Nu är ena över 16 dagar  huga….. Varit ute o kollat tycker inte juver ser färdigt ut heller.

Igelkotten utfodrad.

Åker senast 7.25 till Örebro för träningar  och väntas vara hemma ca 19. Lagom till Robinsson….tur. haha

I morron är de Hagfors och sedan dömningar Eskiltuna hela helgen. Tror jag ska prova en joggingrunda? eller inte.

Var till sjukhuset i förrgår. Jag hade skrivit en egen remiss för tummen …..den skrevs i julas då jag hade dretont. tog ända till april innan jag fick tid alltså.

Hade oxå fått en återbesökstid från Örebro när jag ramlade på knä. Akuten i örebro skickar till Karlstads Ortoped att jag ska in.

Detta resulterade i två tider samma vecka. SKiter i knä så jag avboka den.  Det funkar. Tummen  bättre men tänkte jag åker in med den. Jag har röntgat för drygt ett år sedan och de är artros i en led.

Kommer in och läkaren säger ….ja då ska vi kollla ditt knä.  Mitt knä? säger jag nej tumme….. Tumme säger läkare?

Jag hade avbokat fel. Hahahha världens smidigaste läkare skratta o kolla båda

Knä är lite glappt men är troligen en kombo av den spräckta minisken några år sedan.

Tummen däremot blev han förundrad över….så svälld i leden så senor inte kommer fram allas. Han trodde först senan va borta.Kallade på förstärkning av annan . Man kan gå på sjukgymnastik och ha sånt där stöd. Jag sa nej till båda. Värdelöst med sjukgymnasik om man sedan ska mocka 15 boxar etc…… skenen blir äcklig.

Steloperation? Kanske om några år……. jag sa jag har vant mej vid att de gör ont i vissa lägen men att de lanat av. När jag beställde remiss hade jag svinont men mkt bättr nu.

Har inte ätit godis på 3 dagar……eller fikabrö. STORT. Känt mej lite tjock faktiskt.   Birk fått sin födelsedagspresent som han önskade sig. Beställd. Dyr. Men han fick den för han på eget initiativ sa han har godisförbud i 3 månader.

Bra ide tycker jag. Dispens på födelsedag och Midsommar.