23 april

05.35 Fikar. Lite tom i huvet. Varit rätt påställt men kul.

Lördagens tävlande gick ju fin. På söndag skulle nya ekipage ut på banan. Cilla red MsvA på Bruno ..såg inte men gick rätt Ok tror jag 64%..Jag startade Actor och toppade. Kanske inte piruetter men annars gick han nog så bra han kan (vi) just nu. Lite hetsig i början men taggade ner. 66% Bla 7.5 på serien vilket är fränt .

Carro debuterade Neymar i MsvC  vinst 70% helt makalöst!!! HOn red även Zachary,sa att hon inte behövde men hon ville. 65%. Han hade ”skött” sej men hade en katastrofal skritt.

ANdra duktiga Björkisar fanns de oxå!

Jag åkte efter detta till Uddevalla för träningar 2 dagar. Kul som bara den. När jag kom hem var de dukat i skogen. Lars o Birk lagt ut filtar,satt på grill och vi gjorde den årliga ”Majningen” på vår specialplats.

Inga föl ännu.Några veckor framöver är det verkligen påställt.