15 april

05.36 Fikar…ingen huvudvärk vilket idag kan kännas konstigt. Ett rejält gammaldags Migränanfall hade varit väntat. Vilken kväll…vilken kakafoni i könstigheter.

Jag säger då de….

Det är jag….det är jag som är de felande länken. En gammal bitter människa som egentligen endast har lyckats med en sak här i detta jordeliv. Världens bästa Birk.

Är jag dum på riktigt??? Man kan definitivt vara dum…på riktigt. Tror inte,fattar inte ,ser inte och klassikern Man lär sig aldrig.

Ibland har alla de projekt man tyvärr givit sig in i en grand final. Har man riktigt otur så kulminerar dessa i ett klimax.

All skit  stort som smått dras med och läggs in i den gigantiska köttfärslimpan som bakats…..när kniven sätts i så exploderar den…..SÅ är de.

Större saker mindre saker. Gemensamma nämnaren? Jag? Dum? Ganska.Inte dum intelligensmässigt kanske men socialt-relationsmässigt.

Det känns som allt sitter ihop. på lite olika sätt.

Jag tycker det är så kul och ha träningar..speciellt återkommande som man kan se ett uppbyggnadsmönster och man kan följa.Den energi som finns över måste gå till detta. Det får va stommen. Absolut.

Vila? du håller på för mkt…. sägs de. Jag faan visst gör jag de men en stor del av de är positivt hålla på.

Flytta? Kan va en lösning ,till nåt litet….då är gårdsproblemet borta.huvud