12 april

05.06 Vaknar 04.15 går inte att sova…idag heller. Mer huvudvärk. Hatar verkligen detta. Känns som jag skulle vilja lägga huvet i nåt medel så det löses upp.Går ju nästan alltid över trots allt ,är mest oroad över att jag inte kan sova..

”roade” mej med att ta min puls när jag vakna för jag känner den inte är relaterat till ”sömnpuls/vila”   Har 80 i vilopuls. Det har jag inte dagtid kan jag säga.Nu är jag varit upp…gjort kaffe och tänt i spisen har den sjunkit till 70…..

Är detta nåt o gå till VC med ?? SKulle inte tro de. SKjuta sej i bägge fötterna??? Kanske

Så var de med de…..Igår red jag Actor..utebanan…kallt. Gick rätt bra.

Tvättade köksfönster och pyntade fett ..just där…i det fönstret så man ser knappt ut. Hhaha fint

Mitt Skovens Rafael sto tebax. funderar på betäcka….blir dyrt o många betäckningar blir de.

Idag är de -7 igen….va de höller på. De är ju fint på dagen så de kanske kvittar men ändå.

I morron dömningar Hammarö..inte så länge,ponny