6+7 april

05.54 Fikar. Faktiskt lite seg. Varit i Uddevalla och haft trevliga träningar. Många fina ekipage eller inte många kanske..de som red hade fina hästar hahaha. Åt världens godaste älggryta tillagad av Anders Karlsson. Herregud så gott ,den hade kokat i en speciell gryta i 8 timmar. Gud va jag åt.

Hemma vid 16….. förberedde kvällen,kollade ston o lite så.

På kvällen njöt jag när Plura åkte ut från Stjärnornas Stjärna. Tänkte att han skickat hem både Shirley ch Andreas L…….herregud Inget världsproblem  men jag gillar TV

Idag är de hemma….själv i stall. Ska rida och em har jag några lektioner.Tror jag ska börja ta in ston ..inte hlet säker    2 stora boxar tvättade o strödda.Har en som ska ha 19 april och en några dagar efter. Den första börjat fylla-en förstföderska…kan va skumt.

Tycker de är svåra o läsa av.