2 april

05.42 Fikar. Har både diskat o ställt in en ugnspannkaka i ugnen. Bra morron.Ibland får jag en tankeslinga som jag på nåt sätt benämner ”True to the game”

Att folk inte är de helt enkelt. Människor som man under en längre tid byggt upp en typ av relation med som sedemera ändras på ett sånt sätt så man inte riktigt ”är med” Man fattar inte. Alla är olika jag vet….Hur ska man förklara detta då?Det kan låta som man inte har rätt att ändra sej men de handlar inte om de. Det är så diffust.

Handlar mkt om moral-etik osv. Visst analyserar jag om jag är den felande länken men i de flesta fall kan jag inte se hur. Visst har folk rätt att göra rockad.

Ett exempel ur luften: Du har haft en inackordering eller nån annan som köpt nåt under flera år. Gått hyfsat med betalningar men alltid fått betalt till slut. Sedan dras detta ut till att vederbörande svarar mer sällan,flyttar, mm. Du får en ilande känsla att du kommer inte få betalt.Jag tänker : vi har ju alltid kunna prata om detta varför inte nu?

Eller liknande relationssituationer….Det kanske är att jag tycker man har en röd tråd i sitt inre som man går efter med vissa små små avstickare men folk kan lita på en att man är ungefär likadan. Nej usch säger ja.

Handlar återigen om förtroenden och till viss del utnyttjanden. Ibland kan jag tro jag är på gränsen till pervers när de gäller o bli utnyttjad. Jag tycker ju själv inte jag blir utnyttjad eftersom jag gillar o va sån men kanske är dum i huvet? Kontentan är kanske att när man är som vanligt ,man vill va snäll o smidig och träffar på nån som inte håller sin linje utan är inte True to the game” så svider de.

Igår red jag inte . Hade nån lektion,hämtade en halsont Birk hos mor. Handlade hästmat.

Idag blir de rida en tror jag samt ha 4 lektioner i kväll.Huvud i sand