1 april

05.41  Orkar inte luras ….faktiskt trots att de är rätt kul.

Fikar.Kom hem 21.20 från Gagnef igår. Vilken lycka att Lars hjälpte mej. På många sätt. Jag körde upp hästarna i lastbilen…..Tarco och Actor. Lars tog min bil. Jag fick börja rida fram nästan med en gång.Actor. Kändes rätt bra. Ingen egentlig miss…fick baken före i nån galoppsluta ,har inte sett protokoll……blir ju ibland lite kort i sin hals men hela tiden bättre o bättre. MsvB5  66.6% vann…..

Tarco kändes ”sådär” men lyckas glida runt. Innan andra travökningen så blev de så dumt ….det var en öppning i hörnet strax innan och jag kom i trav…. jag hade ju siktet inställt på snett igenom men Tarco på rakt fram o ut. Onödigt och lite surt då jag blev nedpetad av sista ryttaren  Jag 63.7%   hon som peta ned mej 63.9%…….. SIsta halten hemsk dessutom. Men satte alla byten osv.

Direkt när jag var klar åkte Lars hem med hästarna och då var de dags att börja döma MsvA samt St Georg.

Ny vecka, till Equality nu på morron och sedan till mor.Birk kvar där …halsont och feber hela helgen tyvärr så han blir hemma från skolan.

Gagnef (2)