7 mars

Kan4Området vid Bungalowsen-fint Kan3SOOOOOL!!!!!

Kan2 Kan1 Kanarieöarna The place to be….

KanarieöarnInte så skönt som man vill de ska va….men SER skönt ut

KanarieöarTröttnade  på frukostbuffen…..helt plötsligt så de ut så här.. hahahahah gud va tråkigt,ost,ost,ost päron.

kanarieöaBirkKanaCoola grabbar

05.42 Fikar. Inte nån huvudvärk på en vecka.

En lugn och skön vecka i turistgettot Playa Ingles. Gjorde inget. Spelade tennis 3 dagar,gymmade,badade 2 ggr(iskalla pooler),åt,läste,spelade kort. Som planerat helt enkelt. Som vanligt retade jag mej på småsaker som att när jag beställde min favoritdrink fick jag den med en blaskig juice från frukostmatsalen som de gick o hämtade där….utspädd med vatten kan tilläggas. Pina Coladan serverades i en pappmugg med Cocacola loggan och inget skummigt på toppen utan en apelsinskiva hängdes på muggkanten. Kan störa mej. Den va inge god.

Nej det var väldigt skönt ,har aldrig spelat tennis och tyckte de va görroligt. Jag hade med en bok,Nesbö……sträckläste hela hemresan Härligt.

Allt va fint hemma och alla hästar ridna !! Skönt.

Önskar nu att smittläget ordnar upp sig och att man kan pusta ut och även planera sin vår. Man ä ju bokad som domare osv men vet inte om de blir helt enkelt.

Lars ledig nån dag och vi hoppas kunna få till denna manege…hemskt faktiskt. Dammig och ojämn i underlag. Har köpt salt men inväntade ett utplanande av botten och dessa två har inte sammanfallit med arbetande personal . Det är ju inte nåt man gör på nån timma med spade o kratta direkt.

Jag åker till Uddevalla och träningar fred em och lör fm. Trevligt. Träningar hemma lör sönd.