27 feb

semester05.35 Fikar. Dagen igår blev väldigt effektiv. Jag började med att släppa ut hästarna,satt på första kl 7.00 och andra 7.45 då va jag klar till 8.30 . In o duscha …eller spola av mej snabbt och övertala Birk att följa med. Kiropraktor kl 9.15

Just Kiropraktor är ju inget som drar ut på tiden direkt, Vilken timlön?! Klart de kostar o utbilda sig,matrial eller va de nu är men 600:- för fysisk tid 5 min??

Blir bättre iallafall och går inte ofta.

Till bensinmacken o tanka och Birk som inte ätit frukost köpte en korv.Iväg med trasiga vinterridstövlar på lagning,till Granngården. In till Karlstad och hitta Forex för lite pengatvätt…nej jag menar växla lite .Euro…..jag tänkte Pesetas men de va då de.

Kompletteringshandla som blev mer förståss. Har lagat en del mat till ungdomarna som ska va i detta palats. Jag har gjort köttfärsbiffar med ost….stor lasagne…grillat en kyckling,gjort brunssås till den. Köpt korvar o bacon. Ägg finns de upp till taket då våra hönor tar sitt jobb på största allvar.

Vid 13.30 bär de av mot flygplatsen. En alldeles för kort semester…borde varit som min läkare försökte med 3-4 månader. Tänka sig hur de skulle kännas. Kanske är läge nu när hästsverige gått in i ett förlamningsläge.?!

En vecka? blir 5 dagar ,då resdagar om man nu vill ha de bekvämt o åka från Karlstad,blir två.  Asch  jag ska släppa loss en dag…är så gammal så jag glömt vad det egentligen står för men vi får väl se.

Några månader framöver har jag bokat in träningar,bisittningar,dömningar och egna tävlingar…ganska mkt . NU vet man inget….Ytterligare en aspekt är ekonomin. Har man en träning inbokad med 10 elever a 540:- (ja man skattar och reser) så blir de ändå en del inkomst. Blir ett rejält bortfall….MEN jag förstår inte de. SOm att be ”vanligt” folk att stanna hemma från jobbet utan lön.

Får se detta med dator på semester…….Hasta la vista

,